Trångfors - ÖIF 0-2

Denna match missade undertecknad, men efter rykten så spelade tjejerna mycket bra fotboll.
Eftersom laget mötte Trångfors i Sikfors på cupen så vet vi vilken kapacitet laget har!

Citerar Robban
"Till er alla som inte såg matchen vill jag börja med att säga att Trångfors är ett mycket bra lag.
I dag gör vi vår bästa lagmatch för året.

Första halvlek startar vi i ett lämpligt tempo med att värdera situationerna perfekt.Vi vinner varje närkamp.Passningsspelet är perfekt mellan kort/Lång.Bredden på kanterna där vi kommer runt med spelare och fyller på bra i boxen.Vi tar rättvist ledningen med 1-0 genom ett jättejobb av Jenny som trycker in både boll och målvakt.Hennes komentar att det gjorde ont men det var värt det är härligt.Ni skall se övriga på bänken i det läget,........Vi fortsätter att skapa flera fina chanser utan att lyckas stänga matchen.
1-0 I halvlek är i underkant.Dock skall tillägas att Trångfors stack upp med ett par halvchanser som försvaret och Mina löste på ett rutinerat sätt.

Andra halvlek.Börjar vi bra med stabilt spel.Rullar boll på ett fint sätt.Tycker att vi var värda ett par mål i det läget.Mitten av andraq svackar vi till för första gången i matchen.Då kliver Miina samt försvaret in på ett bra sätt.Sen kommer det förlösande 2-0 målet.Carro L drar sin back på ett snyggt sätt och driver ner på korten.Spelar in hårt snett bakåt och där kommer Danni i andra vågen och får på en ren träff som satt otagbart bakom Trångfors keepern.Efter det handlar det endat om att hjälpa Miina att hålla nollan.Det gör vi på ett perfekt sätt."