Saras fudgekaka
Fudgekaka 175 grader, 30-35 min
2 ägg
2 dl socker
100 g rumstemp. Margarin
1 ½ dl vetemjöl
½ tsk salt
4 msk kakao
Rör ägg och smör, tillsätt övr. ingredienser, grädda i smord pajform i nedre delen av ugnen.
Fudgekräm
1 dl grädde
1 dl socker
1 msk sirap
50 g blockchoklad
50 g smör i bitar
Koka grädde, socker, sirap och blockchoklad tills det tjocknar, gör kulprov. Sätt i 25 g av smöret, rör tills det smält, ta av kastrullen från plattan och tillsätt ytterligare 25 g smör. Häll över kakan, garnera ev. med hackad dajm
Hejsan!
Jag älskar det här med recept och så och tycker eran blogg är väldigt rolig att läsa. Men får jag ge er ett tips?
Om ni kan, har tid, och vill så får ni gärna lägga in en bild på era recept. Det är lättare att få ett recept att bli bra om man ser hur resultatet ska bli :)